Referenties

Ik heb altijd willen schilderen eindelijk betaalbare lessen die duidelijk aan geven hoe je het moet doen.
Ik vind die kist met verf prachtig en hij gebruikt precies dezelfde kleuren uit de schilders kist in de lessen. Dat maakte voor mij veel duidelijk. In de winkel heb ik dezelfde kleuren al weer bij gekocht.
Daar zat ik nou op te wachten hoe je details aan brengt. Ik begon altijd te schilderen en bracht direct alle details aan. Ben Aa heeft me geleerd dat je dat op het laatst doet. Leuke cursus. Ik ben benieuwd naar de cursus voor gevorderden.
Ik dacht dat ik niet kon schilderen maar met deze cursus heb ik vertrouwen gekregen. Ik kan het dus wel. Vooral de handige aanwijzingen vind ik leerzaam.
Ik heb de cursus gevolgd van Ben Aa en ik weet nu hoe ik met een doek moet beginnen. Dat was me nooit verteld. Ik kan nu thuis schilderen en dat was ook mijn bedoeling. Ik had altijd moeite met kleuren mengen maar de cursus materiaal kennis en kleuren mengen hebben mij goed geholpen. Leuk hoor!
Sinds enkele jaren schilder ik bij Ben Aa, met veel genoegen en plezier. Hij heeft mij veel techniek bij gebracht en leren denken in licht en donker. Voor mij een openbaring
Ik schilder al vele jaren bij Ben Aa in Epe. Ik heb veel geleerd hoe je de kleuren moet mengen. Hij legt dat op verschillende manieren uit. En hij doet het voor hoe het moet. Veel van Ben geleerd en elke keer als ik ga schilderen kom ik blij thuis.
Ik schilder nog maar kort bij Ben Aa maar heb er veel plezier in. Ik dacht dat ik niet kon tekenen maar door de aanwijzingen van Ben lukt dat nu toch aardig. Het mengen van kleuren vond ik moeilijk. Doordat ik met gestandaardiseerde kleuren werk gaat mij dat nu veel makkelijker af. Een heerlijke ontspanning en ik ben blij dat ik er aan begonnen ben.
Ik houd van mooie heldere kleuren. Ben Aa heeft me geleerd die op een verantwoorde manier te gebruiken. Een ontspannende hobby en ik ben helemaal relaxt als ik thuis kom.
Ik schilder nog maar net en dit is mijn derde schilderij. ik had nooit gedacht dat ik het zo leuk zou vinden. Ik leer veel en ik ben mijn angst voorbij om ook onderwerpen te kiezen waarvan ik eerst dacht het nooit te kunnen. Een heerlijke hobby waar ik elke keer weer naar uit zie om verder te gaan. Ben zegt vaak met een beetje “lef” en flair kun je maken wat je wilt. Hij heeft gelijk gehad.