Over Ben Aa

De kunstzinnige plattegrond van de gemeente Epe wordt verrijkt door het Atelier aan de Parkweg 2. Aa heeft sinds 1988 zijn verrassende mogelijkheden toevertrouwd aan het schildersdoek. Hij wil nu iedereen laten meegenieten van zijn oorspronkelijke en kleurrijke stijl. Door zijn achtergrond als industrieel ontwerper heeft hij een fotografisch oog voor kleur en detail.

 

De in 1951 geboren Ben Aa werd op de middelbare school al geattendeerd door de kunstschilder Jan Gierveld om meer te doen met schilderen. Deze Wierdense kunstschilder had een vooruitziende blik want op 19 jarige leeftijd heeft Ben Aa mee gedaan aan zijn eerste expositie in Zwolle.
Weer jaren later heeft hij les gehad van Rob Hessels die toen zijn schilder atelier nog in Zuidwolde had. Rob Hessels was op zijn beurt weer een leerling van de Haarlemse kunstschilder Frederick Booth. Vele jaren heeft Rob hem de fijne technieken van het schilderen bij gebracht. Heel langzaam ontwikkelde Ben Aa zijn eigen kleurrijke style.

 

In 2004 heeft de Epese kunstschilder zijn opgedane ervaringen omgezet naar een eigen schilders atelier. Hij heeft vele exposities opgeluisterd van Saint Tropez, Cannes en Nice. Thans heeft hij zich toegelegd op het restaureren van schilderijen en het geven van schildercursussen zowel in zijn atelier als online.

 

 

Ben Aa geeft ook schilderles in zijn eigen atelier in Epe.

Deze lessen zijn op dinsdag en donderdag ochtend van 09.30 t/m 12.00 u. De groep bestaat uit max. 6 personen.
Het enige wat u mee hoeft te nemen zijn uw penselen. Uw schilderdoek en de olieverf staan al voor u klaar bij binnenkomst. Ook uw doek kunt u in
het atelier laten staan, is het doek klaar en droog dan voorziet Ben Aa het van een vernislaag naar wens, glans of mat.

     

Bovenstaand een impressie van schilderijen welke op plexiglas gedrukt kunnen worden. Uiteraard zijn de originele doeken te koop.

Ben Aa schildert alleen in opdracht.

Deze schilderijen, met een industriële look, zijn ook verkrijgbaar tot een formaat 100×100 cm op plexiglas gedrukt.
Prijzen zijn voor een schilderij gedrukt op plexiglas op het formaat 65×90 cm. incl. afstandhouders €165,00 incl BTW.

 

 

 

 

Gratis online schildercursus proefles voor beginners

Nu tijdelijk 15% introductiekorting op alle online schildercursussen!
Vul bij uw bestelling de volgende kortingscode in: SMBA25
Op de totaalprijs wordt 15% in mindering gebracht.
Na ontvangst van uw betaling worden de betreffende cursussen voor u beschikbaar gesteld.